Det här kan du göra

Det finns framför allt två saker du kan göra för flyktingarna. Det ena är att bli flyktingfadder och på så sätt möjliggöra insatser internationellt. Det andra är att praktiskt hjälpa dem som kommit till Sverige.

Bli flyktingfadder!

Vi har ett stort behov av extra resurser. Genom att bli flyktingfadder blir du månadsgivare och hjälper flyktingar med såväl akuta behov som mer långsiktiga. Du kan ge från 100 kr per månad och uppåt. Du som är upp till 28 år kan bli ”Flyktingfadder Ung”. Det fungerar på samma sätt men du har möjlighet att välja belopp på 50 eller 90 kr.

Bli flyktingfadder >>

OBS! Om du är under 18 år, tänk på att få målsmans underskrift på autogiroblanketten. Lättast är du att du skriver ut blanketten och skickar in i ett kuvert.

Varmt välkommen som flyktingfadder! Tillsammans kan vi förändra livet för många!

Ge en engångsgåva!

Om du inte har möjlighet att bli månadsgivare så är självklart även engångsgåvor välkomna. Swish skickas till 900 5588 och bankgiro till nummer 900-5588. I båda fall, märk gåvan ”Flyktingfadder”.

Känner du någon som borde bli flyktingfadder? Dela gärna:

Hjälp till praktiskt!

För dig som praktiskt vill hjälpa dem som kommit till Sverige rekommenderar vi starkt att du besöker vår systersajt Öppna Kyrkan. Där finns mängder av information, inspiration och konkreta tips på vad du kan göra.