Flyktingfadder

Den humanitära katastrofen som följt på kriget i Syrien är inte över. Den pågår nu och den kommer dessvärre att pågå länge till. Tack vare enorm respons på vårt upprop under hösten kunde vi förmedla hjälp till människor i såväl Syrien som Sverige − och hela vägen däremellan. ”Flyktingfadder” är vårt sätt att kunna fortsätta göra det.

Det står allt mer klart att flyktingkrisen fortsätter. Precis som för ett år sedan ger sig människor ut i osäkra båtar på en livsfarlig färd över Medelhavet. Fortfarande bor miljoner människor i flyktingläger. Barn står utan möjligheter till skolgång, de minsta har aldrig upplevt något annat än krig.

Vi på Evangeliska Frikyrkan, som står bakom Ge för livet, har arbetat i regionen i decennier, både med egen personal och tillsammans med lokala partners. Vi ser dagligen de behov som finns, men också hur medmänsklig omsorg i form av mat, kläder och förtroliga samtal kan ge hoppet åter.

Vi kommer att hjälpa dessa människor så länge det behövs, även om det egentligen inte ryms i vår budget. Genom att bli flyktingfadder blir du under ett år månadsgivare och är med och hjälper dem som idag är utan hem och försörjningsmöjligheter. Tillsammans kan vi möjliggöra förändring! Låt oss ge människor hopp!

 

Bli flyktingfadder

Anmäl ditt intresse att hjälpa de drabbade redan nu genom att SMS:a FLYKTINGFADDER till 72980 eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort!
Fyll i formuläret

Fyll i din e-postadress om du vill få information om flyktingkrisen och arbetet som flyktingfadder.se bidrar med.
(om du är under 18 år krävs målsmans namnteckning på autogirot)
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar