Vad du kan göra

Det finns framför allt två saker du kan göra för flyktingarna. Det ena är att bli flyktingfadder och på så sätt möjliggöra insatser internationellt. Det andra är att praktiskt hjälpa dem som kommit till Sverige.

Bli flyktingfadder!

I detta läge har vi ett stort behov av extra resurser. De flesta av de insatser vi gör just nu ryms inte inom vår vanliga budget men vi känner starkt att vi måste hjälpa ändå. Genom att bli flyktingfadder blir du tillfälligt månadsgivare och möjliggör på det sättet dessa insatser. Du kan ge från 100 kr per månad och uppåt. Samtidigt håller vi dig uppdaterad om vad som sker och vad vi arbetar med för tillfället.

Ge en engångsgåva! Om du inte har möjlighet att bli månadsgivare så är självklart även engångsgåvor välkomna. Swish skickas till 900 4037 och bankgiro till nummer 900-5588. I båda fall, märk gåvan ”Flyktingfadder”.

Fyll i uppgifterna nedan så skickar vi blanketter för autogiro eller inbetalningskort. Eller ännu hellre: Ladda ner blanketten för autogiro och fyll i så sparar vi tid, pengar och administration.

Fyll i din e-postadress om du vill få information om flyktingkrisen och arbetet som flyktingfadder.se bidrar med.
(om du är under 18 år krävs målsmans namnteckning på autogirot)

Autogiro

Du kan med fördel ge via autogiro. Då dras det belopp du väljer sista bankdagen varje månad. Det sparar tid för dig och administration och portokostnader för oss. På så sätt går mer pengar till att hjälpa flyktingarna. Ladda ner blanketten här. Fyll i dina uppgifter, skriv under och skicka sedan portofritt till:

Frisvar
Evangeliska Frikyrkan / Autogiro
708 00 ÖREBRO

Varmt välkommen som fadder! Tillsammans möjliggör vi förändring!

Känner du någon som borde bli flyktingfadder? Dela!

Öppna Kyrkan

För dig som praktiskt vill hjälpa dem som kommit till Sverige rekommenderar vi starkt att du besöker vår systersajt Öppna Kyrkan. Där finns mängder av information, inspiration och konkreta tips på vad du kan göra.

Insamlingsbehov
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar