Låt oss ge människor hopp!

Den humanitära katastrofen som följt på kriget i Syrien är inte över. Den pågår nu och den kommer dessvärre att pågå länge till. Tack vare enorm respons på vårt första upprop under hösten 2015 kunde vi snabbt förmedla hjälp till människor i såväl Syrien som Sverige − och hela vägen däremellan. ”Flyktingfadder” är vårt sätt att kunna fortsätta göra det.

Flyktingkrisen fortsätter. Precis som för tre år sedan ger sig människor fortfarande ut i osäkra båtar på en livsfarlig färd över Medelhavet. Eller till fots. Eller på andra sätt genom smugglare. Fortfarande bor miljoner människor i flyktingläger eller i olika enkla bostäder, som garage eller förråd. Barn står utan möjligheter till skolgång, de minsta har aldrig upplevt något annat än krig.

Vi på Evangeliska Frikyrkan, som står bakom Ge för livet, har arbetat i regionen i decennier, både med egen personal och tillsammans med lokala partners. Vi ser dagligen de behov som finns, men också hur medmänsklig omsorg i form av mat, kläder och förtroliga samtal kan ge hoppet åter.

Vi kommer att hjälpa dessa människor så länge det behövs. Genom att bli flyktingfadder blir du månadsgivare och är med och hjälper dem som idag är utan hem och försörjningsmöjligheter. Tillsammans kan vi förändra deras situation. Låt oss ge människor hopp!

Insamlingsbehov 2018

Bli flyktingfadder

Anmäl dig som Flyktingfadder redan nu så är du med och hjälper några av världens mest utsatta människor!

Bli flyktingfadder >>

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar